Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسی شعفی روز یکشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان مراغه اظهار داشت: در نظر گرفتن محدوده محل زندگی برای ثبت‌نام با انتقادهایی از سوی مردم مواجه و برای برخی از اولیا به یک دغدغه فکری تبدیل شده است. 

وی بیان کرد: متاسفانه والدین هم فکر می‌کنند که دریافت هزینه در برخی از مدارس و به خصوص مدارس هیات امنایی نشان‌دهنده کیفیت بالای آنهاست در صورتی که هیچ تفاوتی با دیگر مدارس ندارد و از این‌رو نیاز به فرهنگ‌سازی و آگاهی والدین در این زمینه احساس می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: وجود انواع مدارس در کشور نیز موضوعی است که موجب اذیت بسیاری از خانواده‌ها و مسئولان در فصل ثبت‌نام شده است.

معاون فرماندار مراغه در ادامه تعلیم و تربیت را رکن اساسی آموزش و پرورش عنوان و بیان کرد: متاسفانه در حال حاضر هم والدبن و هم آموزش و پرورش صرفا در حوزه تعلیم برنامه‌ریزی می‌کنند و از حوزه تربیت غافل هستند.

شعفی تاکید کرد: باید مهارت‌آموزی و آشنایی با اصول زندگی را از همان ابتدا به فرزندان خود یاد دهیم و نباید صرفا آموزش و درس را در برنامه آنان قرار دهیم.

وی بیان کرد: متاسفانه بسیاری از دانش‌آموزان به غیر از درس در هیچ زمینه‌ای به خصوص مسائل اجتماعی مهارتی ندارند و ابن خود یک چالش اساسی و جدی است.

وی در خصوص شهریه مدارس نیز اظهار داشت: در صورت برگزاری حضوری کلاس‌ها در سال تحصیلی جدید می‌توان افزایش شهریه را در نظر گرفت و در غیر اینصورت همانند سالیان گذشته باید از افزایش شهریه خودداری شود.

معاون مدیرکل و رئیس آموزش و پرورش مراغه نیز در این جلسه گفت: در حال حاضر ۱۴ مدرسه در شهرستان به صورت هیات امنایی اداره می‌شود که از این تعداد پنج مدرسه در پایه ابتدایی، هشت مدرسه در پایه متوسطه اول و یک مدرسه فنی و حرفه‌ای است.

حسین اکبریان با بیان اینکه سطح‌بندی مدارس هیات امنایی توسط کارشناسان انجام می‌شود، اضافه کرد: در صورتی که امتیاز بین ۱۳۰ تا ۱۶۰ باشد، سطح مدرسه یک و اگر بین ۱۱۵ تا ۱۲۹ باشد سطح آن ۲ خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه مدارسی که امتیازش کمتر از ۱۱۵ باشد، در سطح سه دسته‌بندی می‌شود، افزود: با توجه به این امتیازبندی، از ۱۴ مدرسه هیات امنایی مراغه ۱۰ مدرسه در سطح یک قرار دارد.

وی به کمک‌سرانه مدارس هیات امنایی اشاره کرد و گفت: میزان کمک‌سرانه برای مدارس هیات امنایی سطح یک صدرصد هزینه مصوب، مدارس سطح ۲ هشتاد درصد هزینه مصوب و سطح سه ۶۰ درصد هزینه مصوب است.

وی تاکید کرد: همچنین برای افزایش شهریه مدارس هیات امنایی نیازمند تایید نهایی و تصمیم جمعی در شورای آموزش و پرورش منطقه هستیم که آخر این هفته به میزبانی مراغه جلسه‌ای با حضور معاون مدیرکل و روسای شهرستان‌های منطقه برگزار، و پس از جمع بندی در خصوص شهریه مدارس تصمیم‌گیری خواهد شد.

وی در خصوص افزایش شهریه مدارس بزرگسالان هم تصریح کرد: ۲ مدرسه بزرگسالان در مراغه داریم که افزایش ۳۰ درصدی شهریه از سوی کارگروه پیشنهاد شده است که پس از بررسی نهایی خواهیم کرد؛ همچنین در مدارس دولتی صرفا هزینه کتاب و بیمه در نظر گرفته شده است.

«اکبریان» به بازگشایی مدارس نیز اشاره کرد و گفت: مدارس زیر ۷۵ دانش‌آموز در روستاها با رعایت تمامی پروتکل‌های بهداشتی به احتمال زیاد از مهرماه به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

وی افزود: خوشبختانه با پیگیری‌های مسئولان امسال پوشش اینترنتی ۴۰ روستای شهرستان حل شده است و در این روستاها تحصیل به صورت مجازی می‌تواند صورت گیرد.

وی به پروژه مهر و رفع کمبود نیروی انسانی اشاره کرد و گفت: طی سال تحصیلی جدید در ۸۴ کلاس درس مشکل معلم وجود داشت که با فعالیت همکاران به صورت تمام وقت این مشکل نیز حل شد.

وی ادامه داد: توزیع کتب درسی تا این لحظه ۸۸ درصد تحقق پیدا کرده است و امیدواریم تا پایان هفته به صدرصد برسد.

مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت و نزدیک به ۵۲ هزار دانش‌آموز در ۱۲۷ کیلومتری تبریز، مرکز آذربایجان‌شرقی قرار دارد.

برچسب‌ها مدارس آذربایجان شرقی مراغه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس آذربایجان شرقی مراغه مدارس آذربایجان شرقی مراغه مدارس هیات امنایی آموزش و پرورش افزایش شهریه شهریه مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۰۲۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیازمند مقام سازی هستند

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا اسلامی بعد از ظهر چهارشنبه در نشست خبری از مهر ماه امسال مدرسه کانکسی با بیش از ۱۰ نفر دانش‌آموز در استان نخواهیم داشت، گفت: حدود ۶۷۰ مدرسه معادل ۳۰ درصد از ۲۲۳۸ مدرسه استان به مقاوم‌سازی نیاز دارند.

وی با بیان اینکه جهت گیری پروژه‌های خیر ساز به سمت حذف مدارس تخریبی و احداث مدارس مقاوم است، افزود: سال گذشته در قالب طرح شهید پناهی حذف مدارس کانکسی با بیش از ۱۰ نفر دانش‌آموز را در استان دنبال کردیم که از این طرح‌ها فقط ۲ پروژه باقی مانده است که تا مهرماه ساخت مدرسه جایگزین آنها به سرانجام می‌رسد.

اسلامی با بیان اینکه طبق هدف‌گذاری سال گذشته ۲۱۷ کلاس درس در قالب ۴۰ پروژه تحویل آموزش و پرورش شد که شامل دو پروژه به‌صورت ورزشی و ۳۸ باب مدرسه بود، ادامه داد: چهار پروژه در ابهر، سه پروژه ایجرود، ۱۲ پروژه در خدابنده، ۹ پروژه در زنجان، هشت پروژه در ماهنشان، دو پروژه در طارم و دو پروژه در سلطانیه داشتیم که این پروژه‌ها در مجموع ۲۱۷ کلاس درس را شامل می‌شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان با اشاره به ضرورت تأمین زیرساخت‌های آموزشی در طرح‌های نهضت ملی مسکن قبل از استقرار جمعیت در آنها، گفت: توجه به این موضوع، مانع بروز مشکل در آینده می‌شود.

وی با اشاره به ماده ۱۸ قانون شورای عالی آموزش و پرورش، افزود: طبق این قانون، انبوه‌سازانی که ساخت بیش از ۲۰۰ واحد مسکونی را عملیاتی می‌کنند، موظفند خدمات آموزشی از جمله ساخت مدرسه را برای ساکنان این واحدها اجرا کنند که این امر در حال حاضر در مناطقی مانند گلشهر کاظمیه و پونک این قانون عملی نشده است و این مناطق با کمبود مدارس مواجه‌اند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان با تاکید بر لزوم برقراری عدالت آموزشی در استان و بویژه مناطق کم‌برخوردار و دورافتاده استان، گفت: طبق زمان بندی پروژه‌هایی که به‌صورت خیر ساز بودند و بویژه در مناطق روستایی به سمت حذف مدارس تخریبی و احداث مدارس مقاوم پیش رود.

اسلامی از برگزاری جشنواره خیران مدرسه‌ساز زنجان در ششم مرداد ماه خبر داد و افزود: خیرین یکی از منابع تأمین اعتبار برای مدارس، مجامع خیران مدرسه‌ساز و خود خیران مدرسه‌ساز هستند.

کد خبر 6100642

دیگر خبرها

  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیازمند مقام سازی هستند
  • حمایت از معلمان مدارس غیردولتی در قانون جدید این مدارس، مد نظر است
  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند
  • ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث می‌شود
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد