Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار کرمان در تشریح مصوبات نخستین جلسه شورای آموزش و پرورش استان گفت: مقرر گردید نرخ هزینه های فوق برنامه آموزشی و پرورشی در مدارس هیات امنایی و وابسته در سال تحصیلی آینده (۱۴۰۰_۱۳۹۹) مطابق قبل اخذ شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ محمد جواد فدائی بابیان اینکه ۲۰ درصد جمعیت دانش‌آموزی استان در مدارس غیرانتفاعی مشغول به تحصیل هستند افزود: استان کرمان در این زمینه رتبه دوم کشوری را پس از تهران دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای آموزش و پرورش استان ارتقا جذب مشارکت خیرین در امر مدرسه‌سازی را خواستار شد و گفت: براساس گزارش اداره کل نوسازی مدارس، استان کرمان در س

ال ۹۸ تعهد خیرین ۱۰۰ میلیارد تومان بود و ۴۰ درصد آن تحقق پیدا کرده است و در سال ۹۹ پیش‌بینی شده  این مبلغ به ۲۰۰ میلیارد تومان برسد.

استاندار کرمان با اشاره به فضاهای آموزشی که قابلیت تغییر کاربری به تجاری دارند، بیان کرد: از سال ۹۶ تا پایان سال ۹۸ معادل ۳۷ ملک آموزش و پرورش استان تغییر کاربری داده شده و در بخشی از آنها ۱۳۰ واحد تجاری ساخته شده و بقیه آنها باید احداث شود.

وی اعلام کرد: ۱۳۴ ملک دیگر دارای سند هستند و موقعیت تجاری دارند و باید تغییر کاربری داده شوند‌.

وی به ساماندهی و بهره‌برداری بهینه از اردوگاه‌های شهید باهنر و شهید رجایی اشاره و بیان کرد: مقرر شد کارگروهی با مسئولیت معاون عمرانی استاندار و با عضویت آموزش و پرورش، سازمان نوسازی مدارس، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و شهرداری کرمان موضوع را ارزیابی و پیشنهاد اجرایی مناسبی در جلسه آینده شورا ارائه کنند.

استاندار کرمان افزود در این جلسه مصوب شد برنامه‌های اداره کل آموزش و پرورش به مناسبت هفته معلم، متناسب با پروتکل‌های کنترل بیماری کووید۱۹ برگزار شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار کرمان فدایی آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۵۲۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل حدود ۱۲ هزار کلاس درس به دانش‌آموزان در مهر ۱۴۰۳

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: پیش‌بینی می‌کنیم ‌از پروژه‌های فعال، ۲ هزار پروژه یعنی حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار کلاس درس را مهر سال جاری با حضور رئیس‌جمهور تحویل دانش‌آموزان بدهیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش، حمیدرضا خان‌محمدی با اشاره به مأموریت‌ها و مسائل حوزه نوسازی مدارس اظهار کرد: جایگاه معلم، محلی است که در آن تدریس می‌کند، هر چقدر آن مدرسه مرتب‌تر و معماری خاص داشته باشد، جایگاه تعلیم و تربیت تقویت خواهد شد، بر این اعتقاد هستیم که جایی که در تابستان بانک‌ها از مدارس خنک‌تر، در زمستان از مدارس گرم‌تر و از لحاظ نظامات معماری، بانک‌ها بهترین ساختمان را داشته باشند و مدارس ضعیف‌ترین ساختمان را داشته باشند، آن تمدن؛ آن جریان، آن روستا و آن انقلاب رشد نمی‌کند، یکی از مهم‌ترین مواردی که باید به گفتمان تبدیل شود، همین موضوع است.

وی افزود: هر چه بیشتر امکانات به آموزش و پرورش اختصاص پیدا کند باعث می‌شود سایر مسیرها بیشتر رشد کنند، اگر می‌خواهیم سوخت را کنترل و مملکت‌مان را با محیط‌زیست سازگار کنیم راه آن آموزش و پرورش است، راه همه موفقیت‌ها از کوچه پس‌کوچه‌های مدرسه می‌گذرد، مدرسه اما اگر از لحاظ کالبدی نامناسب باشد، هیچ اتفاقی نخواهد افتاد، این مطالبه از جنس اینکه بتوانیم فضاهای آموزشی را طبق آن چیزی که سند تحول تعیین کرده است، باید عمومیت پیدا کند، باید به یک جریان تبدیل شود.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه حداقل ۱۵۰ مدرسه داریم که معماری‌های آن‌ها بی‌نظیر است، گفت: این‌ها اگر روایت شود سطح انتظارات مدیران هم بالا خواهد رفت، نباید تصور شود که مدرسه تنها یک چهاردیواری با چند کلاس یک‌شکل است، جایگاه مدرسه از نظر کالبد اهمیت دارد.

خان‌محمدی گفت: مدارس آفتاب ۱۲ سال بلاتکلیف افتاده بود و اکنون در حال تکمیل شدن است. خیران مهمترین ارکان در مدرسه‌سازی هستند، وقتی خیران می‌آیند می‌گویند از مال خود و ارث خود برای مدرسه‌سازی می‌گذریم، این یعنی اینکه مهم‌ترین مسئله در کشور مدرسه و مدرسه‌سازی است و همگان از خنده و شادی دانش‌آموزان خوشحال می‌شوند.

وی درباره تعداد مدارسی که قرار است در سال جاری تحویل آموزش و پرورش شود، خاطرنشان کرد: یکی از اتفاقات خوبی که در دولت سیزدهم وجود دارد، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است، رئیس‌جمهور هم در ابتدای سال جاری در دیدار کارگزاران به این موضوع اشاره کردند، پیش‌بینی می‌شود از پروژه‌های فعال، ۲ هزار پروژه را حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار کلاس درس را با حضور رئیس‌جمهور تحویل دانش‌آموزان دهیم که شامل پروژه‌های آموزشی، پرورشی، ورزشی، تربیتی خواهد بود، این هدیه دولت به دانش‌آموزان خواهد بود.

کد خبر 752016

دیگر خبرها

  • تحویل حدود ۱۲ هزار کلاس درس به دانش‌آموزان در مهر ۱۴۰۳
  • ۹ معلم مدارس غیردولتی استان سمنان تقدیر شدند
  • توانمندسازی معلمان مدارس غیر دولتی سمنان در دستور کار است
  • ساخت ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در استان مازندران
  • تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • مدارس در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرند
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • جذب ۱۵۰۵ معلم جدید در کردستان