Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-09@03:14:59 GMT

افزایش ۱۵ درصدی شهریه مدارس هیات امنایی شیروان

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۷۹۹۳۴۳

افزایش ۱۵ درصدی شهریه مدارس هیات امنایی شیروان

به گزارش ایرنا امین رضا مرآتی شنبه شب در  نشست شورای آموزش و پرورش شیرواناظهار داشت: مدیران این نوع مدارس برای اقدامات جاری مدرسه نباید از دانش آموزان پولی دریافت کنند به استثنای کلاس های فوق برنامهٰ؛  در صورت هر گونه دریافت پول از دانش آموزان باید این موضوع به تایید شورای معاونین آموزش و پرورش رسیده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص زمین های بلا استفاده آموزش و پرورش و رفع تصرف برخی از آنان ها افزود: بسیاری از زمین را می شود با اداره اوقاف و امور خیریه معاوضه کرد.

فرماندار شیروان گفت: باید برای مدارس مخروبه روستاها با دهیاران مکاتبه شود تا از تصرف غیر، جلوگیری شود.  قیمت تعیین شده برای فروش توسط کارشناس دادگستری صورت گیرد و معاوضه و واگذاری به نهادهای دولتی و عمومی غیر دولتی انجام شود.

امام جمعه شیروان هم در این نشست گفت: آموزش و پرورش یک نهاد مقدس و زیر ساخت فکری جامعه است و به همین دلیل باید بهبه آن اهمیت داد.

حجت الاسلام حسین کوثری با بیان اینکه می توان بر اعتبار آموزش و پرورش افزود اظهار داشت: این نهاد نباید غیر از تعلیم و تربیت دغدغه دیگری داشته باشدٰ در برخی مکان ها زمین ها بلا استفاده مانده است و مدارس حاشیه خیابان هم سر و صدا دارد و هم خطرناک است.

وی گفت: با توجه به زمین های بلااستفاده آموزش و پرورش باید این زمین ها معاوضه شود و با فروش مدارس حاشیه خیابانٰ در خیابان های کم ترافیک تر مدارس احداث شود.

مدیر آموزش و پرورش شیروان گفت: آموزش و پرورش این شهرستان ۳۴ زمین بلااستفاده در سطح روستا و ۴ زمین وقف و اهدایی در شهر دارد که سند به اسم آموزش و پروش خورده شده است.

علی ابراهیمیان اظهار داشت: تصمیم بر این است هر چه سریع تر در ارتباط با زمین ها بلااستفاده این شهرستان طبق لیست پیوستی تصمیمات لازم صورت گیرد.

وی از کسب رتبه های خوب و برتر کنکور امسال توسط دانش آموزان این شهرستان خبر داد و گفت: دانش آموزان این شهرستان طی سال های اخیر در کنکور و المپیادهای علمی رتبه های خوبی را کسب کرده اند که مایه افتخار شهرستان است.

در سال تحصیلی ۹۸-۹۷، ۲۸ هزار دانش آموز در ۴۲۱ آموزشگاه شهری ور وستایی، زیر نظر سه هزار فرهنگی تحصیل می کردند.

۷۱۸۶/ ۶۰۴۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش شیروان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۷۹۹۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه سازمان‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش گفت: باید مجموعه‌های صنعتی همکاری کنند تا از دالان کنکور به دالان اشتغال دست پیدا کنیم که مسیر آن از مسیر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای عبور می‌کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، احمد محمود زاده عصر امروز در نشست شورای آموزش و پرورش استان مرکزی با اشاره به اهمیت آموزش و پرورش و تکریم مقام معلم اظهار داشت: مقام معظم رهبری امسال تاکید فراوانی بر اهمیت آموزش و پرورش و تکریم جایگاه معلم داشتند و فرموده‌اند آموزش و پرورش تولید کننده و ایجاد کننده نیروی انسانی است؛ نیروی انسانی که بزرگترین سرمایه کشور در بیانه گام دوم انقلاب است و این نیرو امروز در مجموعه آموزش و پرورش و  کلاس درس توسط معلم پایه‌ریزی می‌شود که این خود بیانگر اهمیت جایگاه این نهاد است.

وی افزود: معماری، طراحی و مهندسی آینده کشور در درون مدرسه و کلاس درس محقق می‌شود، منزلت و معیشت و مرجعیت معلم باید همواره مورد توجه باشد و معلم باید همیشه تکریم شود، در شورای آموزش و پرورش همه برای نهاد آموزش و پرورش فکر و تصمیم گیری می‌کنند و از منظر آموزش و پرورش در جلسه حاضر می‌شوند تا در حوزه کیفیت بخشی مسائل تربیتی و پرورشی برای نسل آینده گام‌های اساسی برداشته شود.

معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: فرمایشات و مطالبات مقام معظم رهبری در دولت سیزدهم مسیر آینده آموزش و پرورش را روشن می‌کند؛ به طوری که فرمودند آموزش و پرورش جزو اولویت‌ها نیست بلکه جزو اولین‌ها است و این نگاه ویژه در دولت سیزدهم دنبال می‌شود، امسال نقشه راهی که در شورای عالی فرهنگی تدوین شد نوید بخش این است که به دغدغه‌های حضرت آقا در حوزه آموزش و پرورش جامه عمل پوشانده می‌شود.

محمودزاده بیان کرد: مهندسی کیفیت در راستای نقشه راه و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش دنبال می‌شود. این شورا بستر تبادل نظر، همفکری و هم افزایی برای موضوعات آموزش و پرورش است که از چهارچوب خارج هستند و بیشتر باید به موضوعاتی از جمله مسائل آموزشی، تربیتی، پرورشی پرداخته شود که آموزش و پرورش به تنهایی از عهده آن بر نمی‌آید. امروز دانش آموزان مورد حمله ناجوانمردانه دشمن در فضاهای رسانه‌ای و مجازی قرار دارند و دشمن علاقه دارد با شبه افکنی‌ها و هویت سازی‌های دروغین ذهن دانش آموزان را منحرف سازد بنابراین باید در جهت مهندسی کیفیت آموزش و پرورش گام برداشته شود.

وی ادامه داد: آموزش و پرورش در گذشته رها شده و مدارس منحصر به تست محور و آموزشگاه محور شده بودند که برگشت خوبی در این حوزه صورت گرفته است که حجم عظیمی از کیفیت بخشی در دولت سیزدهم محقق شده است، لازم است رویکردهای فرهنگی و تربیتی در مدارس در راستای اتفاقات خوب و تربیت دانش آموزان در طراز انقلاب اسلامی مورد توجه قرار گیرد، سندهای خوبی برای دانش آموز در طراز انقلاب اسلامی تدوین شده است، تربیت دانش آموزان باید در شان کشور باشد.

معاون وزیر و رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و گسترش کمی و کیفی آموزش‌ها از تاکیدات مقام معظم رهبری است اما رسیدن به عدد 50 درصد در آموزش‌های فنی و حرفه‌ای از عهده آموزش و پرورش به تنهایی خارج است و باید مجموعه‌های صنعتی استان در این زمینه همکاری داشته باشند تا از دالان کنکور به دالان اشتغال دست پیدا کنیم که مسیر آن از مسیر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای عبور می‌کند. اگر مسیر شغلی جوانان و نوجوانان را در این عرصه فراهم سازیم می‌توان از بروز بسیاری از ناهنجاری‌های جامعه در آینده جلوگیری کرد.

محمود‌زاده بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش خیز خوبی را برای کیفیت بخشی مسائل آموزشی، پرورشی و تربیتی در کلان کشور  به کار گرفته است و استان‌ها به تبع آن اقدامات خوبی داشتند، برخی استان‌ها از جمله اصفهان، هرمزگان و استان مرکزی در راه‌اندازی هنرستان‌های جوار صنعت ورود کرده‌اند که باید الگوبرداری شود. دستاوردهای بزرگی در دولت سیزدهم در حوزه‌های مختلف به دست آمده که باید تلاش شود دانش آموزان با این افتخارات آشنا شوند.

انتهای پیام/711/

 

دیگر خبرها

  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • در نظر داریم امسال حدود ۱۱ هزار معلم در خراسان رضوی جدید جذب کنیم
  • مدارس در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرند
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • تعیین شهریه مدارس غیردولتی براساس الگوی شهریه
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟